Technische WordPress ondersteuning

Heb je al een WordPress website en heb je direct technische WordPress ondersteuning nodig?

Hulp bij je WordPress website nodig?

Ik heb talloze WordPress websites geïnstalleerd en beheerd op vele verschillende hostingpartijen. En ik snap dat het soms niet lukt en je even iemand nodig hebt om met je mee te kijken. Dat is niet erg! Ik ben er graag voor mensen die hulp aan mij vragen omtrent technische WordPress ondersteuning. Want zeg nou eerlijk, je wilt je toch liever focussen op wat je leuk vindt om te doen?

Technische website ondersteuning hosting problemen

Hosting problemen

Een mail gekregen met stappen van een hostingpartij waar je niet uitkomt? Merk je dat je website vaak offline is of niet werkt? Ik kan onderzoeken waar dat aan ligt!

website verhuizing

Website verhuizen

Wil je veranderen van hostingpartij? Ik kan je alle zorgen uit handen nemen en je website verhuizen van je oude naar de nieuwe hostingpartij.

content laten vullen door technische website ondersteuning

Content vullen

Heb je een idee bedacht, maar het lukt niet om dat in het gekochte WordPress thema voor elkaar te krijgen? Misschien lukt het wel als we er samen naar kijken!

WordPress thema aanpassingen

Thema
aanpassen

Een WordPress thema gekocht en toch niet helemaal tevreden? Ik kan de code van het thema uitbreiden en naar wens aanpassen.

analytics script toevoegen technische ondersteuning

Scripts
toevoegen

Wil je gebruik maken van een conversie-meting of Google Analytics en moet je hiervoor een script installeren op de website? Ik kan daarin ondersteuning bieden.

E-mail problemen

Als ondernemer is het noodzakelijk dat e-mails werken, omdat dit een belangrijk communicatiemiddel is met je klanten of leveranciers. Je wilt dus dat e-mailproblemen direct worden opgelost.

website snelheid optimalisatie resultaten

WordPress updates

Ik kan je gehele WordPress website updaten naar de laatste versie. Dit betekent dat je WordPress installatie, thema’s en plugins up-to-date worden gemaakt.

maandelijkse WordPress onderhoud

Maandelijks
WordPress onderhoud

Ik kan maandelijks je WordPress website onderhouden. Dit betekent dat je WordPress installatie en plugins up-to-date blijven. En ik stel je website in voor een vaste back-up retentiestrategie.

Direct WordPress ondersteuning nodig?

Stuur een bericht en ik kan direct kijken hoe ik jou technisch kan ondersteunen bij je WordPress website.

“Jeffrey, waaaw! Wat heb je dit snel gefixt! Bedankt ook voor het duidelijke stappenplan en het meedenken! Wat een fijne manier van aanpakken heb je.”
– René