WordPress website content vullen

Direct hulp bij het plaatsen van teksten en afbeeldingen

Hulp bij het vullen van je WordPress website

Verandert je bedrijf en wil je daarom ook je website aanpassen? Of heb je iets leuks bedacht voor op je website? En zie je het al helemaal voor je hoe de website eruit moet zien, maar lukt het niet dit te realiseren? Of heeft wellicht iemand anders de website voor je gevuld en kun je nu zelf de weg niet vinden? Is het een tijdje geleden dat de website is aangepast en weet je niet meer zeker hoe je de content kunt aanpassen? Ik kan helpen de content te vullen op je WordPress website! Lees hieronder waarmee ik je allemaal kan ondersteunen.

Content aanpassen op je WordPress website

Via een online meeting kunnen we samen jouw wensen bespreken voor het aanpassen van de content. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een nieuwe portfolio of een andere indeling van jouw nieuwe teamleden. Daarna ontvang ik graag de inloggegevens, zodat ik zelf een kijkje kan nemen in jouw WordPress en FTP-omgeving. 

Na mijn onderzoek en akkoord op mijn werkzaamheden zal ik de aanpassingen doorvoeren en testen. Mochten het grote wijzigingen zijn, dan zet ik liever eerst een testomgeving op, zodat ik zeker weet dat je bezoekers geen vreemde dingen te zien krijgen. Na het aanpassen van je content zal ik ook uitleggen hoe ik dit heb aangepast, want mocht je in de toekomst zelf nog iets willen wijzigen, vind ik ook het belangrijk dat jij weet hoe het in elkaar steekt.

WordPress Website content vullen met Page Builders

Ik ondersteun alle page builders

Ik heb ervaring in het aanpassen van content in verschillende page builders. Ik kan mijn weg goed vinden in bijvoorbeeld Divi, Elementor, Oxygen of de WordPress Gutenberg editor.

Mocht jouw gebruikte page builder niet erbij staan, dan geeft dat niet. Ik ben gelukkig goed in het oplossen van problemen en snap hoe de page builders in het algemeen in elkaar steken.

WordPress uitbreiden met plugins

Het kan gebeuren dat het niet lukt de veranderingen te realiseren zoals jij het wilt, omdat de benodigde functionaliteit simpelweg nog niet in jouw WordPress omgeving staat. Dan moeten we jouw website uitbreiden met een plugin die hiervoor is bestemd. Er bestaan veel plugins voor WordPress en iedere plugin heeft zijn voor- en nadelen. Ik zal op zoek gaan naar een plugin die écht bij je wensen past. 

Ik kan het volgende voor je doen:

  • Je wens vertalen naar haalbare doelen;
  • Op zoek gaan naar een passende plugin;
  • Plugin installeren en configureren. Als deze plugin een grote impact heeft op de website, dan doen we dit op een testomgeving;
  • Uitleggen hoe de plugin werkt en een voorbeeld opzetten, zodat je er verder zelf ook mee aan de slag kan gaan in de toekomst.

Hierdoor heb je een WordPress plugin die echt bij jouw website past en met jouw website meegroeit. Ik zal deze plugin volledig instellen en verzorgen naar wens.

Direct hulp nodig met het vullen van je content?

Ik ben benieuwd naar de aanpassingen die gedaan moeten worden. Stuur een bericht en ik kan direct kijken hoe ik jou technisch kan ondersteunen bij je website.