WordPress Onderhoud

Volledig ontzorgd

Laat het onderhoud aan je WordPress website volledig aan mij over. Ik zorg ervoor dat je WordPress website altijd up-to-date blijft, goed beveiligd is, er backups worden gemaakt en gemonitord wordt. Onderhoud aan je website kan gezien worden als een last, vooral wanneer jij je als kleine ondernemer wilt concentreren op je vak. Geef het daarom uit handen en laat het WordPress onderhoud aan mij over. Hierdoor heb jij er geen omkijken meer naar!

Plugins en Thema's updaten met WordPress onderhoud

WordPress updates uitvoeren

Het up-to-date houden van je WordPress website kan veel tijd kosten. Er komen wel dagelijks updates uit voor je plugins, thema’s en WordPress door de snelle ontwikkelingen. Ik raad aan om deze altijd zo goed mogelijk up-to-date te houden, want dit zorgt voor een veiligere website. Ook zal iedere update een aantal fixes met zich meebrengen, waardoor je minder last zult hebben van bugs of andere irritante dingen.

Helaas kan het ook voorkomen dat door een update je website niet meer werkt. Ieder website is anders en zal anders reageren op een update van een plugin of thema. Er kunnen bovendien ook fouten in de update zitten. Daarom raad ik altijd aan om eerst een backup te maken van de website en daarna de website goed te doorlopen, alvorens je een update doorvoert. Je wilt bijvoorbeeld natuurlijk dat je belangrijke contactformulier nog steeds werkt na het updaten van een WordPress plugin die zorgt voor dat formulier.

Monitoren van de website

Voor mijn klanten stel ik een robot in die iedere vijf minuten controleert of de website nog online staat. Mocht deze offline gaan, dan krijg ik direct een bericht hierover. Hierdoor kan ik kijken wat er aan de hand is met jouw website en of het mogelijk is dat de hosting problemen ervaart.

De meeste storingen worden veroorzaakt door de hostingpartij en daar kan ik dus vrij weinig aan doen. Maar door het monitoren van de website kun je wél zien hoe vaak dit gebeurt én hoe lang je website offline is. Gebeurt dit op cruciale tijdstippen? Dan kun je hiermee jezelf afvragen of het wel een goede hostingpartij is en of je de website wellicht beter kunt verhuizen naar een andere hostingpartij.

Monitoren van de website met WordPress Onderhoud

Beveiliging van je WordPress

WordPress staat helaas niet bekend als het meest veilige CMS. Maar de meeste redenen waardoor WordPress websites worden gehackt, zijn simpelweg te voorkomen door onderhoud uit te laten voeren. Deze redenen zijn:

 • Achterstallige updates van de WordPress omgeving, plugins en thema’s
 • Matige wachtwoorden of het gebruik van wachtwoorden die gelekt zijn
 • Brute-force aanvallen op de loginpagina van WordPress
 • Slecht beveiligde hostingomgeving en verouderde PHP versie.

Als klant zijnde hoef jij je hierover geen zorgen meer te maken. Ik zorg er namelijk voor dat jouw WordPress website zo goed mogelijk beveiligd zal zijn. Mocht je ondanks alle goede voorzorgsmaatregelen toch een keer gehackt worden, dan zorgt een backup op een externe locatie ervoor dat je weer snel online bent.

Website beveiliging hosting problemen

Meer informatie over WordPress onderhoud laten uitvoeren

Twijfel je nog of je het onderhoud van jouw WordPress website wilt uitbesteden? Stuur me een bericht en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Jouw website in goede handen

Als kleine ondernemer weet je dus zeker dat je website hiermee in goede handen is. Door mij het onderhoud van je WordPress website uit te laten voeren weet je dat:

 • Je nooit meer een update zelf hoeft uit te voeren
 • Er altijd een backup beschikbaar is van je website
 • Je het vertrouwen hebt dat je website goed beveiligd is
 • Óf en op welke momenten je website offline is geweest
 • Je vindbaarheid niet negatief wordt beïnvloed (middels een maandelijks controle op PageSpeed)

WordPress Onderhoudspakketten

Website snelheid optimalisatie pakket voor 5 pagina's

Standaard

€ 35,- p/m*

 • 1x per maand updates uitvoeren en de website testen
 • Beveiliging van je website versterken
 • Dagelijkse backups (tot 30 dagen terug)
 • Website uptime monitoring

Premium

€ 65,- p/m*

 • 2x per maand updates uitvoeren en de website testen
 • Beveiliging van je website versterken
 • Dagelijkse backups (tot 30 dagen terug)
 • Website uptime monitoring
 • Maandelijkse controle op Google PageSpeed score

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Ik moet eerst controleren of de website geschikt is voor mijn onderhoudswerkzaamheden. Ik voer hiervoor een onderzoek uit om te checken óf en op welke punten je website achter loopt (eenmalig €65). Hier komen wellicht nog enkele punten uit naar voren die, in overleg, opgelost moeten worden alvorens ik kan starten met het maandelijks onderhoud. Zie dit als een APK voor je website.

Kan ik direct voor je aan de slag?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en dan kunnen we samen de mogelijke actiepunten bespreken!