WordPress website laten maken

Voor de ondernemers die online willen groeien.

Spring boven je concurrentie uit
met een WordPress website op maat

Laat je bedrijf groeien met een professionele WordPress website die is toegespitst op jouw klant. Een website die bovendien eenvoudig in beheer is, zodat jij meer tijd hebt voor je échte passie.

Online onderscheiden als bedrijf met een website op maat

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig wel een website. De online concurrentie is dus enorm. Jij wilt daarom dus online opvallen en een duidelijke boodschap overbrengen. Hiervoor kun je door mij een professionele WordPress website laten maken die naadloos aansluit op je huisstijl.

custom-made website onderscheiden als bedrijf

Beheer en pas je WordPress website eenvoudig aan

Nadat we het frame van jouw website klaar hebben, ben jij in staat om zonder mijn hulp de website te vullen en op elk gewenst moment aan te passen. Jij hebt de touwtjes in handen.

custom-made website modulaire opbouw

Vrijheid in pagina-opbouw

WordPress pagina templates waarbij de indeling vast staat zijn verleden tijd. Door de modulaire opbouw met blokken kan iedere pagina in een handomdraai anders ingericht worden en uniek zijn.

custom-made website makkelijk in beheer

Intuïtief en makkelijk vullen

Het aanmaken van een pagina of blogbericht spreekt voor zich en is geen abracadabra. Je hebt dus geen hulp nodig van een specialist of ontwikkelaar om je website volledig te vullen.

Automatisch responsive

Al je pagina’s zien er altijd tiptop uit op alle apparaten. Of de bezoeker je website nou op een mobiel, tablet, laptop of desktop bekijkt. En jij hoeft hier helemaal niks voor te doen.

website snelheid optimalisatie backup bepalen

Je content direct in je huisstijl

Ik zorg ervoor dat automatisch de huisstijl wordt overgenomen op alle pagina’s die jij creëert. Je hoeft je dus niet druk te maken over uitstraling, kleuren en lettertypen tijdens het vullen.

Zie wat er mogelijk is bij echte klanten die hebben gekozen voor een WordPress website op maat

Focus op je passie,
ik zorg voor de rest

Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met hetgeen waar je hart sneller van gaat kloppen. En heb je helemaal geen zin in het uitzoeken van de technische kant van je website. Daar ben ik voor. Ik zorg voor:

 • De juiste technische kennis en skills
 • Het omzetten van wensen in functionaliteiten
 • Mega snelle website voor Google en je bezoekers
 • Korte lijntjes en persoonlijk contact
 • Uitleg over je website in een begrijpelijke taal
website design laten maken
wordpress ontwikkeling laten maken

Website

€ 1500*

 • Advies + inrichten hosting
 • WordPress installatie en configuratie
 • Integratie van jouw logo & huisstijl (kleurgebruik, lettertypes en look & feel)
 • Ik richt tot 5 pagina’s in
 • Redigeren van 5 teksten
 • Contact- & offerteformulier
 • Nieuws- of Blogmodule
 • Mobielvriendelijk
 • Supersnelle website (90+ score in Google PageSpeed)
 • Uitlegsessie + ondersteuning bij vullen en aanmaken pagina’s
 • Koppeling met Google Analytics
 • Linken naar social media kanalen

* Dit is exclusief de kosten van de domeinnaam en hosting bij een hostingpartij.
Check de FAQ voor meer informatie over diverse onderdelen van het pakket.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze websites ideaal?

Mijn websites zijn ideaal voor startende en kleine ondernemers! Vaak hebben deze ondernemers een to-the-point website nodig om hun diensten te verkopen en zijn er geen ’tierlantijntjes’ nodig. Zij willen ze graag een aantal duidelijke pagina’s die de bezoekers precies vertellen wa tze doen en waarom. Denk aan een contact-, portfolio-, dienst- en over mij-pagina. Ook kunnen ze eenvoudig zelf hun website vullen en beheren en op deze manier op elk gewenst moment direct aanpassingen doen.

Wil jij je als ondernemer liever niet bezig houden met het vullen en onderhouden van je website? Ook daar heb ik een pakket voor, waarmee je geen omkijken meer zult hebben naar je website. Ik verzorg iedere aanpassing en update, én regel al het onderhoud en hosting. Voor informatie kun je terecht op deze pagina.

Hoe lang duurt het om mijn website online te hebben?

Het zal minimaal 2 weken duren voordat je website af is en online staat, maar het kan ook langer duren. We doen namelijk tweemaal een videogesprek die we moeten inplannen (1 = intake + demo en 2 = paginaopbouw + uitleg vullen). Hoe snel je website online is, is dus afhankelijk van hoe snel we deze gesprekken kunnen houden. Maar ook van hoe lang je erover doet om jouw teksten te schrijven en afbeeldingen te verzamelen. Weet jij al welke pagina’s je precies nodig hebt? En heb jij je teksten en afbeeldingen al klaar staan? Dan kun je deze doorlooptijd dus aanzienlijk korter houden.

Ik heb geen design en heb geen ervaring met ontwerpen. Hoe kunnen we toch een mooie site neerzetten?

Webdesigner zijn is een vak apart en ook ik ben hier niet zo sterk in. Maar tóch geloof ik dat wij samen een mooie website kunnen neerzetten. Dit doen we namelijk op de volgende manier: wij kijken naar jouw concurrentie en andere goedlopende websites en halen daar de elementen uit die mooi en effectief zijn én bij jouw website passen. Op basis daarvan bouw ik een website en vervolgens pas die vervolgens geheel aan jouw huisstijl aan. Jouw huisstijl, teksten en afbeeldingen maken hierin dus het grote verschil.

Ik heb het vertrouwen erin dat je daarmee een mooie en toch unieke website zult krijgen.

Ik heb nog geen hosting. Wat nu?

Ik heb ervaring met vele hostingproviders dus ik kan je advies geven over welke hosting het beste bij jouw wensen past. Over het algemeen heb ik altijd goede ervaring gehad met Vimexx, TransIP en Neostrada. Ik raad meestal een hosting aan die je kunt upgraden in de toekomst, zodat je hosting kan meegroeien met je onderneming. In het begin zul je namelijk nog niet zo veel bezoekers hebben. Geen zorgen, het starterspakket is niet veeleisend en kan al goed werken op een goedkoop hostingpakket van Vimexx.

Laat je het onderhoud van jouw website geheel aan mij over? Dan zit de hosting er al bij inbegrepen. Je hoeft dan alleen jouw domeinnaam aan te vragen, maar ook hierin kan ik begeleiding aanbieden.

Wat moet ik aanleveren aan jou?

Ik heb het volgende van je nodig:
– Logo (als PNG- of SVG-bestand)
– Huisstijlkleuren en voorkeur voor het gebruik ervan (o.a. kleur van knoppen, wat is je primaire kleur, ect.)
– (Google Font) lettertypes
– Opzet paginaopbouw en menustructuur
– Een lijstje van websites die je mooi vindt. Hier kunnen we bepaalde elementen uithalen en op basis daarvan samen een mooie website bedenken (zie ook de vraag ‘Ik heb geen design en heb geen ervaring met ontwerpen. Hoe kunnen we toch een mooie site neerzetten?’).

Het geeft niet als je het bovenstaande niet direct kunt aanleveren. We zullen namelijk alles samen behandelen tijdens een videogesprek.

Wordt mijn website geoptimaliseerd voor SEO (Search Engine Optimization)?

Je website wordt volgens de technische SEO-richtlijnen opgeleverd. Dit houdt in dat je website goed te lezen zal zijn door de zoekmachinebots en op technisch vlak goed zal scoren. Hiervoor is de tool Google Lighthouse op web.dev ontwikkeld. Hiermee test Google jouw website op de belangrijkste technische vlakken, zoals de snelheid van de website, de algehele gebruikerservaring, de toegankelijkheid (zijn de linkjes leesbaar) en andere technische SEO-punten.

Je kunt daarnaast een SEO-specialist inhuren die jouw website verder optimaliseert via een zoekwoordonderzoek, SEO-geoptimaliseerde content schrijft en eventuele linkbuilding verzorgt.

Wat bedoel je met 5 pagina’s inrichten?

Hiermee bedoel ik dat we samen de indeling van 5 verschillende pagina’s bedenken. Daarna zorg ik ervoor dat jouw teksten en afbeeldingen hierin komen te staan. Denk aan pagina’s zoals de homepage, dienstenpagina, portfoliopagina, contactpagina en over mij/ons pagina.

Je kunt zelf onbeperkt extra pagina’s aanmaken en vullen. Ik zorg er namelijk voor dat je snapt hoe de backend werkt, zodat je zelf aan de slag kunt gaan als je dat wilt. Maar wil je dat ik meer pagina’s voor je inricht en vul? Dan betaal je € 150,- per pagina.

Wat kan ik verwachten van het redigeren van teksten?

Ik zorg er ten eerste voor dat je een content-template krijgt voor het schrijven van duidelijke en aansprekende teksten. Hierin staan duidelijke richtlijnen en tips waarmee jij veel gemakkelijker teksten voor de pagina’s van je website kunt schrijven. Heb jij je teksten klaarliggen? Dan zorg ik ervoor dat een tekstschrijver deze bekijkt.

Zij kijkt waar je teksten grammaticaal gezien net even wat lekkerder kunnen lopen of overzichtelijker ingedeeld kunnen worden. Bovendien zorgt ze ervoor dat de tekst goed aansluit bij de spreektaal van jouw doelgroep, terwijl ook jouw eigen manier van communiceren niet verloren gaat. Als kleine ondernemer heb je immers vaak nauw contact met je klant en dat moet zowel on- als offline met elkaar overeenkomen.

Wat doet de tekstschrijver o.a. voor je?
– Tekst leesbaarder maken voor jouw doelgroep
– Spelfouten en grammaticale fouten corrigeren
– Stopwoordjes en overbodige woorden weghalen
– Zinnen gemakkelijker laten lopen
– Leestekens toevoegen en/of weghalen
– Tekst inkorten waar nodig
– Kopteksten en knoptitels aansprekender maken
– Belangrijke stukken van de tekst beter in beeld zetten
– Tekst beter scanbaar maken

In het pakket zitten standaard 5 pagina’s opgenomen die geredigeerd worden. Wil je meer teksten laten redigeren? Dan betaal je € 75,- per pagina.

Op welke vlakken kun jij mij ondersteunen?

Ondersteuning geven is ontzettend belangrijk voor mij. We hebben het al gehad over ondersteuning bij het vullen van je website, maar er zijn nog meer aspecten waarbij ik kan helpen. Denk aan advies over hosting of zie mij een sparringspartner voor ideeën over je website. Met mijn ervaring kan ik jou goed adviseren over al je vraagstukken rondom je website.

Kan ik ook bij jou met vragen terecht als de website eenmaal live staat?

Natuurlijk blijf ik beschikbaar voor ondersteuning, bijvoorbeeld voor het maken van aanpassingen of het plegen van onderhoud aan je website. Als de website offline is of niet werkt, ligt dit vaak aan de hosting. Ik kan in dat geval wel onderzoeken wat er aan de hand is, maar het meestal niet oplossen (dat ligt bij de hostingpartij). Ook kan ik technisch inzicht brengen in de communicatie met de hostingpartij.

Na livegang bereken ik mijn standaard uurtarief voor alle werkzaamheden.

Wanneer betaal ik voor mijn website?

Ik vraag je de eerste helft van het bedrag over te maken nadat de website op de testomgeving staat. De tweede helft van de betaling vindt plaats na livegang van jouw website.

Wil jij een WordPress website laten maken voor een professioneel resultaat?

We kunnen vrijblijvend samen brainstormen over hoe jij je nog beter kunt onderscheiden met je website. En hoe ik jou daarbij kan helpen.