Mijn nieuwe website in 2020

Door op

Yes, we zijn live!

Yes, mijn nieuwe website staat online! Ik heb hier lang aan gewerkt en ontzettend veel van geleerd. Ik wil jullie graag vertellen waarom ik een nieuwe website heb gebouwd en waarom dit een nieuwe start is voor mijn onderneming.

Had je nog geen website?

Ja! Die had ik, maar die functioneerde als een uitgebreide online cv voor het vinden van een baan. Ik had een zogehete single-page website, waar alle informatie over mij op één pagina stond. Op deze website stond informatie over mijn kennis, projecten en contactgegevens. Nu ik een nieuwe start maak, heb ik behoefte aan een website waarop ik meer informatie kwijt kan over mijn onderneming.

Mijn vorige website

Een nieuwe start

Ik ben al een tijdje bezig met mijn onderneming en heb al een aantal websites voor klanten gebouwd. Ik ben erachter gekomen dat ik het leuk vind om andere startende ondernemers te helpen met hun website.

Ondernemers doen hun werk vanuit hun passie.

Mijn passie is code-ontwikkeling of webdevelopment en alles eromheen. Als ik dus mijn passie kan doen voor andere mensen die hun passie willen doen, dan is dat natuurlijk geweldig. Focus van mijn nieuwe website is dus het vinden van andere ondernemers waar ik mijn passie kan voor uitvoeren.

Doel van mijn website

Mijn visie is dat iedere website een duidelijk doel moet hebben. Een website is een verlenging van je onderneming. Het zorgt voor uitstraling, potentiële klanten, omzet en informatie over je onderneming.

Ik wil met mijn website het volgende:

  • Mijn bezoekers informeren over mijn onderneming door mijn diensten uit te leggen, meer over mij te vertellen en mijn portfolio te laten zien.
  • Mijn kennis en expertise laten zien door mijn bezoekers te informeren over website-ontwikkeling, WordPress en andere gerelateerde zaken via mijn blog.
  • Mijn bezoekers in potentiële klanten omzetten door calls-to-action en formulieren.

Samen nadenken over jouw website?

Ik ben erg benieuwd naar jouw ideeën! Stuur mij een berichtje voor een vrijblijvend gesprek.

Toekomst?

Ik wil ondernemers zo veel mogelijk helpen met mijn kennis. Ik ben van plan om veel content te schrijven op mijn website over onderwerpen zoals WordPress, website-ontwikkeling en website optimalisatie. Ik geloof dat ik daarmee de ondernemers kan ondersteunen en mochten ze nog meer hulp nodig hebben dan kunnen zij mij makkelijk bereiken via de calls-to-action.

Ik ben ook van plan om meer te gaan doen met video’s maken en bewerken om op YouTube te plaatsen. Uitleg via een video is handig omdat ik kan praten en meteen kan laten zien wat ik bedoel. Ik heb nog nooit iets met video’s gedaan, maar ik vind het super interessant om het te leren en kan natuurlijk ook iets zijn om andere ondernemers uit te leggen.

Jeffrey Breure
Jeffrey Breure

Hoi! Ik ben Jeffrey Breure en gek op het bouwen van mooie, to-the-point websites. Als WordPress Specialist wil ik graag mijn kennis met jou delen over het realiseren van een functionele, snelle WordPress website. Lees meer over snelheid optimalisatie en alles wat te maken heeft met WordPress op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *