Hoi! Ik ben Jeffrey!

Website bouwer vanuit Weert, Limburg

Aangenaam!

Ik ben Jeffrey Breure en gek op het bouwen van mooie, to-the-point websites. Een Front-end Developer die gespecialiseerd is in WordPress, omdat het beheren van je content hierin zo gemakkelijk gaat. Ik vind het fantastisch om van een design een goed functionerende website te maken via mijn code.

Voordat ik voor mijzelf startte, heb ik mij jarenlang ingezet als webontwikkelaar voor klanten van diverse online marketingbureaus. Zoekmachineoptimalisatie was voor hen uitermate belangrijk. Hoger in Google ranken, betekent namelijk meer klanten en omzet. Ik kwam er al gauw achter dat mijn hart sneller gaat kloppen van het ontwikkelen van snelle en to-the-point websites.

Het is mijn passie om kleine ondernemers te ondersteunen met het realiseren van een professionele website, zodat ze online opvallen en meer klanten werven.

Ik ben zelf ook een kleine ondernemer en weet hoeveel verschillende werkzaamheden je dan moet uitvoeren. Ik wil daarom de zzp’er en het kleinbedrijf ondersteunen bij het bouwen en onderhouden van een professionele website, zodat de ondernemer meer tijd heeft om zich te focussen op zijn eigen passie! 

“Het belangrijkste wat je kan doen is je werk met passie doen.”
Jeffrey

Wat mag je van mij verwachten?

Betrokken en meedenkend

Ik ben erg betrokken bij jouw website aangezien ik graag wil dat je online succes behaalt. Ik zal zo goed mogelijk met je meedenken om de wensen voor je website te realiseren.

Direct contact 

Bij het realiseren van jouw website heb je direct contact met mij als ontwikkelaar en is er geen tussenpersoon nodig. Dit zorgt voor gemakkelijke communicatie.

Technische kennis WordPress en hosting

Ik heb niet alleen veel kennis van WordPress, maar ook veel ervaring met het kiezen en instellen van een goede hosting zodat jouw website soepel draait.

Behulpzaam 

Uitleg bij het gebruik van WordPress en het vullen van content vind ik erg belangrijk. Hoe minder tijd (en frustratie) het jou kost de website te vullen, hoe meer tijd jij kunt steken in je passie.

Waarom ben ik voor mezelf begonnen?

Balans tussen je werk en privéleven vind ik ontzettend belangrijk. Bovendien voelde ik mij in het bedrijfsleven te veel gelimiteerd en wist ik dat ik méér kon halen uit mijzelf. Mijn passie voor het ontwikkelen van websites voer ik daarom nu als zzp’er uit!

Uiteraard neem ik alleen opdrachten aan waar ik net zo enthousiast over ben als de klant. Hierdoor kan ik met veel plezier en passie werken aan elk project!

Dat doe ik vanuit mijn eigen thuiskantoor in Weert samen met mijn vrouw die ook zzp’er is.

“Ik vind het fijn om te zien dat steeds meer mensen hun passie volgen en het ondernemerschap aandurven. Het maakt mij blij om ze daarbij te helpen.”
Jeffrey

Skills en kennis

 • WordPress
  Na 7 jaar ervaring met WordPress voel ik mij hier echt in thuis. Ik kan met mijn ogen dicht mijn weg vinden en alles naar wens aanpassen.
 • JavaScript
  Ik gebruik de JavaScript programmeertaal om je website interactief te maken.
 • Stylesheet / CSS
  Met CSS zorg ik ervoor dat alle onderdelen van je website er goed uitzien.
 • Hosting
  Ik heb ervaring met verschillende hostingpartijen. Een WordPress-installatie opzetten op Apache of Nginx is niets nieuws voor mij.
 • PageSpeed Optimalisatie
  Ik hou van snelle websites en het volgen van de PageSpeed-regels zorgt ervoor dat je hoger in Google rankt.

Zijn we een match?

Ik ben benieuwd naar jouw project en hoe ik jou daarbij kan helpen. Laat je gegevens achter of bekijk eerst nog even mijn portfolio.