Custom-made website voor een sales/marketing specialist

Relevant voor je Klant helpt bedrijven nieuwe klanten aan te trekken door een nauwere samenwerking tussen Sales en Marketing.

Relevant voor je Klant

Voor Relevant voor je Klant heb ik een website ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dit is een custom-made website met functionaliteiten zoals een video als banner en een koppeling met een inbound marketing platform.

Het project

De wens van Eva was om via de website relevantvoorjeklant.nl klanten binnen te halen. Je kunt lezen over haar diensten en andere bedrijfsgegevens. Daarnaast kun je meer informatie lezen en kennis opdoen via haar e-books en artikelen.

De doelstellingen

Relevant benaderde mij voor een website met drie duidelijke wensen:

  • De website moest de samenwerking tussen marketing en sales uitstralen
  • De website moest het makkelijk maken om content te beheren en pagina’s in te delen
  • De website moest e-books aanbieden aan klanten die hun gegevens achterlaten. Deze gegevens zouden dan gebruikt worden in een inbound marketingstrategie
“Ik ben mega trots op de uitstraling van de website. Zo zie je dat je zonder tussenkomst van een designer ook een prachtig resultaat kunt behalen.”
Jeffrey

De aanpak

Om de website te realiseren hebben we samen:

  • Alle wensen en eisen in kaart gebracht
  • Gekeken naar andere websites die haar aanspreken
  • Een indeling voor de content gemaakt

De ontwikkeling kon daarna starten. Na de ontwikkeling hebben we samen wat voorbeeldpagina’s gevuld, zodat het vullen van de content goed ging.

Het resultaat

Nadat de website is gevuld met de daadwerkelijke teksten en afbeeldingen, werd het duidelijk waar de website over ging. De website heeft een opvallend kleurenschema die de samenwerking tussen marketing (groen) en sales (paars) toont. De calls-to-action springen eruit door deze kleuren en leiden naar verschillende korte pagina’s met een formulier op. De ingevulde gegevens worden na het invullen doorgestuurd naar de juiste campagne in MailChimp. Deze campagnes zorgen ervoor dat deze geïnteresseerde bezoekers worden klaargestoomd om de samenwerking met Relevant voor je Klant te starten.

Enthousiast geworden?

Denk je dat een website op maat goed bij jou past? Lees dan meer hierover of bekijk de rest van mijn portfolio.